Size 5 Venues is dé specialist voor voetbal gerelateerde accommodaties in alle soorten en maten. Van trapveldjes voor de openbare ruimte tot sportcomplexen voor voetbalverenigingen.

Het ontwikkelen van vaststaande trainingsobjecten zoals de VolleyWall is onze kernactiviteit. Naast onze eigen specials leveren we ook producten als kunstgras, hekwerken en doelen. Zo kunnen we voor elke locatie het beste voetbalveld aanbieden.

We zijn Size 5 Venues begonnen omdat we nog heel goed weten hoe het was om elf jaar te zijn. Om niks liever te doen dan voetballen, samen met vriendjes of anders alleen. Partijtjes. Tienen. Afvallertje. Hooghouden. Kijken hoe vaak je de muur kan raken zonder dat de bal op de grond valt. Oefenen, oefenen, oefenen; dromend van het winnende doelpunt tijdens een wedstrijd op het WK voetbal…

Terugkijkend beseffen we hoe belangrijk deze periode voor ons was – en hoe belangrijk die periode dus is voor de kinderen van nu. Wij kregen de kans om ons talent te ontwikkelen en we hebben er gigantisch veel van geleerd. Het sporten in onze jeugd is de basis gebleken voor onze toekomst als student, als profvoetballer en als ondernemer.

Met Size 5 Venues zetten we ons in voor de kinderen van nu. Door onze eigen unieke innovaties te combineren met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van onze partners kunnen we elke denkbare voetballocatie realiseren. We doen het niet allemaal zelf, we doen het samen. Zo kunnen we jonge kinderen dezelfde kansen geven die wij ook hebben gehad.