De inrichting van de openbare ruimte wordt bijna altijd verzorgd door de lokale overheid. Het gevolg van deze eenzijdige verantwoordelijkheid is dat de sportkansen van kinderen afhankelijk zijn van de financiële mogelijkheden van de gemeente waarin zij wonen. Wij willen een alternatief bieden voor de financiering van de openbare sportfaciliteiten, zodat het kostenargument nooit de reden kan zijn om kinderen goede faciliteiten te onthouden.

Size 5 Venues maakt sportsponsoring in de openbare ruimte mogelijk. Op zich doen we daarmee niks nieuws, want sponsoring is gemeengoed in de sport en op straat zie je werkelijk overal reclame om je heen. Wij zorgen alleen voor overlap tussen deze domeinen. Gemeenten kunnen zelf bepalen of ze een neutraal sportveld willen of een gesponsorde venue. Het gaat erom dat de geldkwestie van tafel kan, zodat de kinderen de grote winnaars worden!

Buitenreclame
Onze VolleyWall is in de eerste plaats een trainingsobject, maar tegelijkertijd kan het ook perfect als reclamebord fungeren. Het hekwerk kan gecoat worden in de huiskleur, logo’s kunnen op de beschikbare vlakken worden aangebracht en er kan een posterhouder geplaatst worden voor wisselende reclamecampagnes.

De kosten van een compleet ingericht VolleyWall veld komen overeen met de jaarprijs van één billboard. De veldjes gaan bij normaal gebruik zeker 10 jaar mee, dus de kosten van een gesponsord sportveldje bedragen slechts 10% van de kosten voor reguliere buitenreclame.

Nieuwswaarde
Een gesponsorde venue levert niet alleen exposure op locatie, maar heeft bij de oplevering ook nieuwswaarde voor de lokale media. Daarnaast kunnen we dankzij ons uitgebreide sociale netwerk ook landelijk veel mensen bereiken als er een nieuwe venue opgeleverd wordt. Dit zijn aandachtsmomenten die niet met reguliere buitenreclame behaald kunnen worden.